Nachádzate sa tu

Produkty pre oblasť cukrárenského priemyslu

Produkty pre oblasť cukrárenského priemyslu (Pastry)

Ako výhradný zástupca (pre Slovenskú aj Českú republiku) spoločnosti Armor Protéines prinášame na náš trh produkt LACTARMOR G (plnohodnotnú mliečnu náhradu).

  • Lactarmor G predstavuje ekonomicky výhodnú, čiastočnú alebo úplnú mliečnu náhradu v potravinárstve. Pomáha zlepšiť funkčné a organoleptické vlastnosti vo finálnom produkte, zatiaľ čo náklady sú výrazne znížené.

Odporúčaný pre prípravu zmrzlín, biscuitov a dezertov.

 

Výhody použitia:

  • Efektívnosť nákladov
  • Široký rozsah aplikácií
  • Vybrané prvotné materiály:   
    - mlieko alebo sušená srvátka z akreditovaného zdroja
    - tuk z čerstvého mlieka
    - rastlinný tuk (palmový, kokosový)
     
  • Plnohodnotná mliečna náhrada:         
    - vzhľad, chuť, vôňa
    - výborné bakteriologické vlastnosti
     
  • Dobrá rozpustnosť v teplej aj studenej vode (stabilná emulzia)
  • Zachovanie organoleptických a funkčných vlastností hotových výrobkov
     
  • Mlieko sprejovo sušené plnotučné 26 %

  • Mlieko sušené odstredené